Kiskunhalas tűz

A helyszínt megtekintette Fülöp Róbert Kiskunhalas polgármestere is. Az erősödő szél és a rosszul járható terep nehezíti a tűz oltását.


Topart Tuzfalfestmenyek Neopaint Works Falfresko Homlokzatdekoracio Budapest Hungary Art World Street Art Budapest

Hatalmas tűz pusztít Kiskunhalas határában.

. Hatalmas területen ég az erdő Kiskunhalas külterületén több mint száz tűzoltó vesz részt az oltásban. 0836 Saját zsebből finanszírozza az ünnepi tűzijátékot Kistarcsa polgármestere. Füst tört elő a Kiskunhalasi Semmelweis Kórház egyik épületének a teteje alól.

Az esethez nagy erőkkel vonulnak a tűzoltók. 22 hours agoAz utóbbi évek legnagyobb erdőtüze pusztít Kiskunhalas külterületén az Olajosok útja mellett. Rajtuk kívül Kiskunhalasról.

1029 Így készítsünk tökéletes gyümölcsös gyógynövényes jégkockát. Kétszer akkora a tűz mint a Bajai úton történt. A felderítésbe drónt is.

ATV Ma 1746 Baleset-bűnügy. Nehezíti az oltást a szél és a rosszul járható erdős terep. 18 hours ago1102 Hatalmas tűz pusztít Kiskunhalas határában égnek az erdők.

21 hours agoTizenhét településről több mint száz tűzoltó oltja a lángokat Kiskunhalas külterületén ahol csütörtök óta nagy területen ég fenyves és vegyes erdő - közölte a katasztrófavédelem péntek délelőtt a honlapján. Az oltást a szél is nehezítette valamint az is hogy a környék nehezen járható. Ég az erdő Kiskunhalas külterületén.

21 hours agoTizenhét településről több mint száz tűzoltó oltja a lángokat Kiskunhalas külterületén ahol csütörtök óta nagy területen ég fenyves és vegyes erdő - közölte a katasztrófavédelem péntek délelőtt a honlapján. A kiskunhalasi hivatásos egységek. Kétszáz hektáron ég a fenyves és vegyes erdő Kiskunhalas külterületén a lángok a fák koronájába is belekaptak.

Senki sem sérült meg de a tűz miatt több embert is ki kellett költöztetni. 22 hours agoTizenhét településről több mint száz tűzoltó oltja a lángokat jelenleg is Kiskunhalas külterületén ahol tegnap óta nagy területen ég fenyves és vegye. Az első tűzoltók Kiskunmajsáról érkeztek meg ők vízsugárral kezdték meg a tűz oltását.

Sajnos a tűz közvetlen közelében tanyák és olajkutak vannak. Köszönjük hogy a Szeged365 virtuális családjába tartozol. A projekt során 1 fő gyakornok került alkalmazásra aki.

Erdőtűz kiskunhalas tűz tűzeset. Lovastanyák lakott ingatlanok voltak veszélyben és ki kellett menekíteni az állatokat a Mancs Kutyaotthonból is. 1 day agoNagy területen ég az erdő Kiskunhalas külterületén a tűz tanyákat veszélyeztet 22 tűzoltóegység oltja a lángokat közölte a katasztrófavédelem csütörtök délután.

Sikerült megfékezni délelőtt a lángokat Kiskunhalasnál ahol csaknem 200 hektárnyi területen égett az erdő. Egy kiskunhalasi illetőségű portál a halasinfohu azt írja hogy a helyszínre tíz tűzoltóautóval összesen 40 tűzoltó érkezett ki. A tűzoltók egész éjjel dolgoztak Kiskunhalas külterületén az Olajosok útja mellett ahol csütörtök délután mintegy kétszáz hektáron gyulladt meg a fenyves és vegyeserdő csütörtök délután.

Több mint száz tűzoltó küzd a lángokkal a nehezen járható területen és további erősítés tart a helyszínre. A friss reggel után gyorsan melegszik majd a levegő emiatt jelentős hőingás alakulhat ki ami vérnyomás-ingadozást fokozódó keringési panaszokat rosszullétet válthat ki különösen az idősek és a. A helyszínre érkeztek a kiskőrösi és a kiskunmajsai hivatásos valamint a kiskunhalasi önkéntes tűzoltók is.

1 day agoKigyulladt az erdő Kiskunhalas mellett nagy területen ég és tanyákat is veszélyeztet. A lángok a fák koronájába is belekaptak. Hétfőn is frontmentes marad az idő.

A három legfontosabb tudnivaló az új rezsiszabályokról. Nagyot zuhantak a tranzakciók az ingatlanpiacon. 20 hours agoHatalmas tűz pusztít Kiskunhalas határában.

A katasztrófavédelem első tájékoztatása a tűzesetről délután kettő után érkezett este háromnegyed 8 után. Tűz volt a Kiskunhalasi Semmelweis Kórházban. Nagy területen kapott lángra az erdő Kiskunhalas külterületén csütörtök délután.

Hírlevél feliratkozás Ne maradjon le az ORIGO. Iratkozz fel a Life-hírlevélre. A felderítésbe drónt is.

Az élet női oldala személyesen neked. Vasárnap este kigyulladt a kiskunmajsai Spar épületének raktára. 20 hours agoHatalmas tűz pusztít Kiskunhalas határában.

Az erősödő szél és a rosszul járható terep nehezíti a tűz oltását. 3 348 990 Ft Támogatás mértéke. 20 hours agoMegfékezték a kiskunhalasi tűzvészt.

Erdőtűz kiskunhalas tűz tűzeset. 100 Projekt tervezett befejezésének dátuma. Halas Tűzvédelem Kft Kiskunhalas.

Csütörtökön kora délután kapott lángra a vegyeserdő és az aljnövényzet mintegy 200 hektáronKözel 30 tűzoltójárművel több mint 100 tűzoltó érkezett a helyszínre akiknek munkáját a nehéz terepviszonyok és az időnként feltámadó szél nehezítette írta a Halas. Ezeket kiemelten védik a helyszínen lévő tűzoltók. A helyszínen vannak a.

Kiskunhalas Kisszállás Balotaszállás Kunfehértó Pirtó Kelebia Mélykút Bácsalmás Jánoshalma. 20 hours agoTizenhét településről több mint száz tűzoltó oltja a lángokat Kiskunhalas külterületén ahol csütörtök óta nagy területen ég fenyves és vegyes erdő - közölte a katasztrófavédelem péntek délelőtt a honlapján. 1 day agoA korábbi közlés szerint a tűz tanyákat veszélyeztet.

Északon még hűvösebb lesz a reggel emiatt felerősödhetnek a kopásos eredetű ízületi bántalmak. Baleset tűz halálos baleset súlyos baleset itt. Itthon tűzoltó erdőtűz tűz erdő Kiskunhalas.

A helyszínen vannak a kiskunhalasi a kiskunmajsai a kiskőrösi a kalocsai a kiskunfélegyházi a bajai a szekszárdi a ruzsai a kisteleki és a szegedi hivatásos a soltvadkerti önkormányzati valamint a kiskunhalasi önkéntes tűzoltók. A Dél-alföldi régió hírei. Az oltást jelenleg 23 autóval végzik de még a megye több területéről és Csongrád-Csanád megyéből is várnak tűzoltókat.

Kisházi Sándor 2022 július 22. A tűz közeli tanyákat veszélyeztet. A szél és a rosszul járható erdős terepviszonyok nehezítik az oltást.

Most robbanhatnak be igazán a rezsit csökkentő állami lakástámogatások. Nagy területen ég az erdő Kiskunhalas külterületén a tűz tanyákat veszélyeztet 22 tűzoltóegység oltja a lángokat - közölte a katasztrófavédelem a honlapján csütörtök délután. 21 hours agoTizenhét településről több mint száz tűzoltó oltja a lángokat Kiskunhalas külterületén ahol csütörtök óta nagy területen ég fenyves és vegyes erdő - közölte a katasztrófavédelem péntek délelőtt a honlapján.


Somogyi Toth Daniel Orgonahangversenye Playbill Broadway

Iklan Atas Artikel

Iklan Tengah Artikel 1

Iklan Tengah Artikel 2

Iklan Bawah Artikel